<menuitem id="d3rfj"></menuitem>
<menuitem id="d3rfj"></menuitem>
<menuitem id="d3rfj"><i id="d3rfj"></i></menuitem>
<menuitem id="d3rfj"></menuitem>
<menuitem id="d3rfj"></menuitem>
<menuitem id="d3rfj"><ruby id="d3rfj"></ruby></menuitem><thead id="d3rfj"><del id="d3rfj"><span id="d3rfj"></span></del></thead>

за нас

Гуангdong Кангли храна Ко. Линдот се нао?а во Каипинг Сити, провинци?ата Гуангdong, ко?а е прекрасен дом на една од светското културно наследство, Ди?алоу. Во 1988 е формирана фабриката за ка?пин Кангливе? Noodle Products (претходниот на Кангли) и една децени?а подоцна, Фабриката го смени сво?от бренд во Каипинг Кангли Food Co., Линд. По годините разво?, претпри?атието потоа го зголеми сво?от скала и беше преименувана на Гуангdong Kangli Food Co., Линд во септември 2010 година. Деловните филозофии на Кангли се ?Верува?те, Иноваци?а и разво?“ и ?е им обезбеди на муштериите верни услуги врз основа на принципот на ?безбедно производство, Задоволувачки квалитет и клиентите прво“. Покра? тоа, секогаш ?е ги третираме нашите клиенти како основа на нашиот бизнис со претпри?ати?а, внимателно, искрено и прагматично став. Претпри?атието се надева дека ?е изгради добри односи на клиентите базирани на сеопфатен систем на сервисот. ?е ?а користиме нашата мудрост за да им обезбедиме задоволни услуги на муштериите.

Гледа? Пове?е

Производи

Гледа? Пове?е

Вести

Вкусни бричени новла


Убавиот свет на бричени новли: Водник за прекрасна храна

Избричена нодла Бричени нодовите се уникатен и при?атлив облик на охрабрувачка храна ко?а го зеде кулинарскиот свет со бура. Во кралството на зем?оделската храна, посебно во категори?ата за храна, Избричена лебда како вкусна и практична опци?а. Од нивното интригично потекло до различните техники за подготовка


Како да се направи во Хонг Конг нодови за стил на кола во Дома: Водач на чекори

Содржина: 1. Воведува?е во Хонг Конг нудлите состо?ки 2. Одбира?е на совршените врвови. Во ово? дел во Хонг Конг. Ние ?е го истражуваме потеклото и значе?ето на нодлите во Хонг Конг. Откри?


Истражува?е на прекрасните колачи?а во Хонг Конг:

Хонг Конг Стил Картичките нодли станаа популарен избор за поединци кои бараат вкусни и удобни оброци. Потекнува??и од уличната култура на храна во Хонг Конг, овие нодови доби?а знача?но следе?е низ целиот свет. Првично потеклото на Хонг Конг овде?ли за стил на автомобилот, кое прво служи како скромна опци?а на улична храна за работничката класа, Хонг Конг е еволуиран внатре.


На почетокот на колачи?ата во Хонг Конг: Кулинарна патува?е низ улиците на Хонг Конг

Содржина: Живниот град познат по не?зините улици и богата храна култура, е дом на уникатна кулинарска задоволство - Хонг Конг Стил Карт Нодлс. Во оваа стати?а ?е те однесеме на патува?е низ времето и ?е го истражиме потеклото и културното значе?е на оваа сакана улична храна. 2. Хонг Конг готвачите ги следат корените.


Истражува?е на неверо?атниот свет во Хонг Конг

Хонг Конг Стил Карт Нодлс стана иконички дел од кулинарната сцена на градот. Потекнува??и од уличните колачи за храна, овие нодови доби?а популарност поради нивните различни вкусови и прилагодливи опции. Да ги разгледаме во светот на колачи?ата во Хонг Конг и да ги истражуваме та?ните зад нивниот вкус. Потпоставува??и во 1950-тите, во Хонг Конг нодлите со колачи?а беа ин


Сочува?ето на автентичната вкусна на Хонг Конг нодлски картички.

Содржина: Истражува?е на богатското наследство на Хонг Конг. Тоа го прави Хонг Конг ''Голетовите' неодоливни. Душата на Хонг Конг овде?ла Од Вермичели до Ра?с Нудл 6. Симфони?а на племи?а и текстури 7. Карт Нодлс против.


Гледа? Пове?е

久久久久无码国产精品不卡,总被室友玩屁股(H)男男,日本一卡精品视频免费,亚洲va韩国Va欧美va